Kilpailutoiminta

estekilpailut

7.10.2018

klo 10 alkaen

Huomioithan, että päivämäärät ovat suuntaa-antavia. Tarkista aina kilpailukutsusta tarkat tiedot.

Kaikki kisakutsut (paitsi harjoituskisat) sekä tulokset julkaistaan KIPA:ssa.

Muistathan, että joka vuosi palkitaan kolme parasta vuoden ratsastaja kilpailussa! Tähän kilpailuun keräät pisteitä osallistumalla omalla tallilla järjestettyihin  kilpailuihin.

TIEDOTE KILPAILIJOILLE

Asiaa kilpailulupien muutoksesta vuodelle 2018! Jokainen jäsen ostaa itse kilpailulupansa, sitä ei siis enää haeta seuran jäsensihteerin kautta!

*Osoite on https://ratsastus.lisenssikauppa.fi
* Luvan lunastamista varten jäsenrekisterissä pitää olla henkilötunnus ja sähköpostiosoite tallennettuna. Tarvittaessa ole yhteydessä seurasi jäsensihteeriin.
* Kilpailulupia voi hankkia 8.1. alkaen.
*Jäsenmaksu päivittyy rekisteriin maksetuksi muutamassa arkipäivässä.
*Kirjautuminen tapahtuu henkilötunnuksella.
*Järjestelmä tarkistaa, että jäsenmaksu on maksettu ja tarjoaa ostettavaksi vain sellaisia lupia, joihin jäsenlajisi oikeuttaa.
* Lupa maksetaan heti verkkopankkitunnuksilla, tai voit pyytää maksulinkin sähköpostiisi.
*Lupa tulee voimaan ja kirjautuminen Kipaan onnistuu maksua seuraavana päivänä. Siirrot jäsenrekisteristä Kipaan menevät öisin.
*Ongelmatilanteissa ole ensisijaisesti yhteydessä oman seurasi jäsensihteeriin.

Muistathan seuran jäsenedut: 2-tason lisenssistä seura maksaa 50% takaisin ehtojen täytyttyä sekä 3-tasolla lisessi maksetaan kokonaan takaisin ehtojen täytyttyä. ( seuran edustaminen kolmissa oman tallin ulkopuolisissa kilpailuissa)
Hakemus lisenssimaksuista tehdään seuran jäsensihteerille vuoden lopussa.

Alta voit tutustua tarkemmin kilpailulupiin
Kilpailuluvat

Kouluratsastusohjelmat löydät SRL:n sivuilta